Srce u Zoni: Retro Đir

Peto izdanje talk music showa Srce u Zoni bit će u retro izdanju i održat će se u nedjelju, 27. studenog, u 18 sati u Klubu Zona. Uz Jakšu Navigatora gostovat će još i četiri člana udruge – Edo Bulić, Vedrana Junaković, Željan Tolj i Dino Čatović. Voditelj pete večeri je Damir Duplančić Duple, voditelj popularne Izgubljene generacije.

Edo, Vedrana, Željan i Dino zagriženi su zaljubljenici u retro glazbu, pričat će o svojoj strasti prema evergrinima i uživo izvesti neke od svojih najdražih kompozicija. Paralelno ćemo se prisjetiti velikog samostalnog rock koncerta Udruge Srce na Gripama koji je bio odskočna daska prema prvim produkcijama mjuzikla Srca na sceni, a voditelj koncerta bio je glazbenik Jakša Matošić, poznatiji kao Jakša Navigator.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona. Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.

5

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: