HAJDUKOVCI UŽIVALI U MJUZIKLU UDRUGE OSOBA SA CEREBRALNOM PARALIZOM

1

Tri dana uoči subotnjeg derbija sa zagrebačkim Dinamom na Maksimiru (15 sati) nogometaši Hajduka zajednički su otišli pogledati jedan – mjuzikl. I to ne bilo kakav! Doslovno oduševljeni su bili nakon 70-minutnog programa kojem su danas svjedočili u splitskoj Lori.Naime, danas točno u podne otvoren je u Splitu Festival o pravima djece, domaćin mu je glumica Bruna Bebić koja je uz pjevača Luku Nižetića preuzela voditeljsku palicu. Na otvaranju je izveden mjuzikl “Srce na sceni” čiji su protagonisti članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce, a čiji scenarij i režiju potpisuje glumac Slavko Sobin.Prikazani su potom filmovi djece iz serija One minute junior i Kratkofil junior, iz zemlje partnera, Bosne i Hercegovine.

Cijela prva momčad našeg kluba na čelu s trenerom IgoromTudorom i njegovim suradnicima nazočila je današnjem programu, čime je HNK Hajduk i službeno podržao Festival o pravima djece koji se zauzima za inkluzivno društvo.

Festival o  pravima djece organiziraju UNICEF, Hrvatski filmski savez, Ured pravobraniteljice za djecu, udruga Alternator u suradnji s kinima Cinestar.

Objavljeno 19.11.2014. na hajduk.hr.

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: