Zaplešimo s anđelima u Splitu: Disco party za osobe s posebnim potrebama

PSAmailpozivnica2016 (1)

“Ples s anđelima” jedinstveni je srceuključivački disco party za sve osobe s posebnim potrebama, koji će se održati ovu nedjelju, 7. veljače od 17 do 20 sati u klubu Vanilla na Poljudu

Kao i prethodnih godina, organizira se deveti po redu “Ples s anđelima”, jedinstveni srceuključivački disco party za sve osobe s posebnim potrebama, koji će se održati ovu nedjelju, 7. veljače od 17 do 20 sati u klubu Vanilla na Poljudu. Ovaj inkluzijski party započeo je 2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt Županije i time postao tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s posebnim potrebama u našem podneblju. Danas ga se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema.

– Svake godine okupi se između 700 i 900 osoba s posebnim potrebama ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se redovito odvija u doba Valentinova. No, posljednje tri godine Ples s anđelima odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika. Posebno smo ponosni što smo od prošle godine redovni dio programa Splitskog krnjevala -rekla nam je Herci Ganza Čaljkušić, voditeljica projekta.

Ovogodišnji Ples s anđelima održat će se u organizaciji Skautskog kluba Marjan, te pod sponzorstvom Splitske banke u klubu Vanilla ​u Poljudu koji besplatno ustupa prostor i konobare koji volontiraju za ovu prigodu. Uz d.j. Chibija i gosta iznenađenja, poznatog splitskog pjevača, isplesat će se korisnici ustanova Juraj Bonači, njihove dislocirane jedinice Firule, centra u Makarskoj i Sinju, predstavnici Centra u Vrlici, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down i iz drugih udruga. Neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima, te se pozivaju svi koji žele doprinijeti ovoj akciji.

Objavljeno na Dalmacijanews 5.2.2016.

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: