Poziv na uključenje u projekt Volonterski centri – spona između volonterstva i zapošljivosti mladih

U dobi ste od 18 do 29 godina?

Nezaposleni više od godinu dana ili nemate radnog iskustva?

Želite više prilika za sebe?

Uključite se!

Kroz projekt se promovira koncept volonterstva kao novog pristupa i mogućnosti koju treba dodatno iskoristiti u smislu poboljšanja zapošljivosti mladih.

Volonterski centar Zagreb u partnerstvu s Volonterskim centrom Osijek, Udrugom MI iz Splita, Udrugom za razvoj civilnog društva SMART i Gradom Rijekom, provodi projekt čiji je osnovni cilj povećati zapošljivost i fleskibilnost mladih u Hrvatskoj s posebnim naglaskom na mlade osobe u dobi od 18 do 29 godina koji pripadaju specifičnoj ciljanoj skupini dugoročno nezaposlenih te nezaposlenih mladih osoba bez radnog iskustva.

U ovaj se projekt možete uključiti:

ukoliko ste osoba u dobi od 18 do 29 godinanezaposleni ste više od godine dana ili nemate radnog iskustva – kao volonter na najmanje 60 sati volontiranja.Detaljnije informacije o aktivnostima koje će se provoditi u sklopu ovog projekta možete pročitati dolje u: POZIVU ZA VOLONTERE.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu potrebno je ispuniti  dolje dostupnu prijavnicu te nam ju poslati na mail ivs@vcz.hr ili faxom na broj 01/3013 736.

 

POZIV ZA VOLONTERE: www.vcz.hr/userfiles/poziv_volonteriVCZ.doc

POZIVNICA ZA VOLONTERE: www.vcz.hr/userfiles/prijava_volonteriVCZ.doc

 

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: