Humanitarna akcija za Udrugu ‘Srce’ u City Centeru one

U sklopu rođendana City Centera one Split od 17. do 19. listopada 2014. sudjelujte u velikoj dobrotvornoj priči „Šampanjac i torta za dobro djelo“: komad ukusne City torte i čašu šampanjca platite samo simboličnih 5 kuna, a sav prikupljeni novac namijenjen je Udruzi osoba s cerebralnom paralizom ‘Srce’ Split.Mjesto humanitarne prodaje bit će otvoreno od 16 do 22 sata u petak 17. listopada, od 10 do 22 sata u subotu 18. listopada te od 10 do 21 sat u nedjelju 19. listopada.

U humanitarci će sudjelovati brojne osobe iz javnog života – prijatelji Centra, koji će dati svoj doprinos prikupljanju novca za Udrugu ‘Srce’. Dobrotvorni program će voditi Marijana Batinić i Joško Bonači, a njima će se pridružiti Slavko SobinOrnela VišticaDamir MarkovinaNives Ivanković i drugi.

Humanitarne akcije u sklopu proslave rođendana City Centera one već su tradicionalne te se od na taj način prikupljenih sredstava razminiralo oko 18.000 četvornih metara u naselju Kričke kraj Drniša, prikupljen je značajan iznos za kupnju medicinskog aparata neurofeedback za Udrugu Anđeli, opremljen je prostor Udruge koja se bavi pomaganjem osobama s Down sindromom te su postignuti i drugi humanitarni ciljevi.

Od srca hvala!

SPONZORIRANI ČLANAK

Objavljeno 16.10.2014. na stranicama Slobodne Dalmacijie.

 

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: