DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA 2021 – UDRUGA “SRCE” SPLIT

Udruga Srce Split osnovana je 1995. i tijekom svih ovih godina okuplja djecu i mlade osobe s invaliditetom koji se u udruzi socijaliziraju, bore protiv institucionalizacije i  pohađaju različite vrste terapeutskih radionica: radno okupacijsku, oblikujmo kreativno, radionica bijele gline, psihološku podršku, glazbenu radionicu, dramsku, sportske aktivnosti i kreativne vježbaonice. Kontinuitet svih ovih radionica je važan za očuvanje zdravlja, napredovanje, iskazivanje svojih mogućnosti i jačanje samopouzdanja svih članova Udruge Srce.

 Ove godine, na Dane otvorenih vrata udruga otvaramo vrata svim našim posjetiteljima da osjete atmosferu i kreativnost na našoj radno okupacijskoj radionici gdje ćemo predstaviti našu malu mini izložbu radova polaznika  i satove glume na našoj dramskoj radionici od 16:30 do 18:30.

Ove godine je tema “Tiramoli o’ jubavi”. Tiramoli povezuju, drže čvrsto ljude/strane i stvaraju neraskidivi kontakt u šarenilu stvaralaštva i zajedništva. A ,šta su to tiramoli….e to ćete vidjeti kad dođete na radno okupacijsku radionicu, četvrtkom popodne od 17 30 do 19 30 u Srcu.

https://www.udruge.hr/udruge-info/?fbclid=IwAR1yNAsAZo7FZh1YN4KpKJPcl6m4jTH2g6kkKVvKQvhOZ_R3aYG4k-zebEA#!dogadanje/AoQq

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: