Treće gostovanje Udruge Srce u Klubu Zona

Srce u Zoni

 

U trećem izdanju talk music showa Srce u Zoni Nikolina Biloš, Marija Vučemilović-Grgić i Marija Grbeša pričat će početcima koncertnih produkcija Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce, kada još nisu imale hrabrosti puniti kazališne i sportske dvorane. Voditeljica treće večeri poznata je novinarka Dina Bujas.
Uz razgovor, fotografije i video snimke sa prvih koncerata te uz niz intimnih unplugged izvedbi vratit ćemo se u daleku 2009. godinu i nastupe u hotelima Atrium i President na kojima su postavljeni temelji za daljnja ostvarenja. Otkrit ćemo i što se to dogodilo da su članovi udruge povećali svoje ambicije pa su samo četiri godine kasnije sa mjuziklom Srce na sceni krenuli puniti kazališne dvorane diljem Hrvatske.

Srce u Zoni održava se svake nedjelje u 18 sati u Klubu Zona (Jerina 1, 21 000 Split). Članovi udruge Srce s voditeljem razgovaraju o temama iz svakodnevnog života, njihovim izazovima i uspjesima, a publika ima priliku i upoznati njihove glazbene, glumačke i recitatorske talente.

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: