U četiri grada Nacionalna zaklada održala dvodnevne tematske radionice za potencijalne prijavitelje na pozive ESF-a

Dvodnevna radionica “Menadžment volontera u projektima financiranim u sklopu Europskog socijalnog fonda (ESF)“ održana je ovaj tjedan (20. i 21. studenoga) u Splitu, Varaždinu i Zagrebu gdje je okupila više od 50-ak predstavnika organizacija civilnoga društvo, potencijalno zainteresiranih za prijavu projektnih prijeldoga na pozive za dodjelom bespovratnih sredstva Europskog socijalnog fonda.

U istim danima radionica „Upravljanje projektnim ciklusom u projektima financiranim u sklopu Europskog socijalnog fonda (ESF)“ održana je u Osijeku pred petnaestak predstavnika organizacija civilnoga društva.

Radionice su održali predstavnici suradnih rorganizacija Nacionalne zaklade: Udruga Mi iz Splita, Centar za civilne inicijative iz Zagreba, ACT grupa iz Čakovca i Volonterski centar iz Osijeka.

Nacionalna zaklada ovim tematskim radionicama svim potencijalnim prijaviteljima na pozive na dostavu projektnih prijedloga Europskog socijalnog fonda, koji nemaju iskustva na ovom području i koji tek planiraju i pripremaju buduće projektne, želi omogućiti usvajanje novih znanja, razmjenu iskustava i dobrih praksi. Prigoda je to za susret lokalnih dionika u zajednici i njihovo umrežavanje te motiviranje rasprave kako projekte učiniti što učinkovitijim za zajednicu i njezine članove.

Objavaljeno 23.11.2018. na civilnodrustvo.hr

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: