Projekt pomoćnici u nastavi „Srce za obrazovanje“ – Udruga Srce Split

Prvu godinu Udruga Srce Split prijavila je projekt Ministarstva znanosti i obrazovanja za pomoćnike u nastavi kojim će se učenicima s poteškoćama u razvoju u osnovnim školama i centrima za odgoj i obrazovanje osigurati pomoćnici u nastavi sa svrhom poboljšanja obrazovnih postignuća i razvoja osobnih potencijala.

Odobrenim projektom osigurano je zapošljavanje 8 pomoćnika/ca u nastavi za ukupno 14 učenika u Centru „Slava Raškaj“Split i Kamenmost, OŠ „Vjekoslav Parać“ Solin, OŠ „Dugopolje“ i OŠ „Kraljice Jelene“ Solin.

Partneri na projektu su: Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Splitsko dalmatinska županija, Centar „Slava Raškaj“ Split i Kamenmost, OŠ „Dugopolje“ Dugopolje, OŠ „Vjekoslav Parać“ Solin.

 

https://mzo.gov.hr/vijesti/odluka-o-dodjeli-bespovratnih-sredstava-udrugama-koje-pruzaju-usluge-pomocnika-u-nastavi-i-strucnih-komunikacijskih-posrednika-ucenicima-s-teskocama-u-razvoju-za-skolsku-godinu-2022-2023/5036?fbclid=IwAR3XhTLOu-KADWj2sWWvxpQvc1BT5qKmLp5mrzZLOyADe-llOXeNk3Rus-0

 

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: