Udruga Srce

Udruga osoba sa cerebralnom paralizom

VAŽNA OBAVIJEST o prijevozu osoba s invaliditetom

|

Od utorka, 1. veljače 2011., Udruga PINO svojim članovima – osobama s invaliditetom omogućuje uslugu besplatnog prijevoza u granicama Grada Splita, zahvaljujući sporazumu s Autotaxi sekcijom Split. Ova vijest je objavljena na internet portalu grada Splita.

članovi Udruge koji se kreću pomoću invalidskih kolica ili hodalice uslugu će moći koristiti jednom tjedno i to za odlazak i za povratak u istom danu. „Na ovaj način Grad Split postaje jedini grad u Hrvatskoj u kojem osobe s invaliditetom imaju mogućnost besplatne vožnje taksijem“ istaknuli su predstavnici Udruge PINO i Autotaxi sekcije Split.

Udruga PINO od 1. veljače 2011. preuzima uslugu prijevoza osoba s invaliditetom „od vrata do vrata“. Tu će uslugu obavljati sa svojim prilagođenim kombi vozilom dok se ne okonča otvoreni postupak javne nabave usluge. Korisnici na dežurni telefon Udruge PINO 095 860 7693 mogu naručiti prijevoz u svrhu odlaska na posao, školu ili fakultet, zatim u svrhu odlaska u organizacije i na različite adrese u granicama Grada Splita gdje mogu zadovoljiti svoje kulturne, sportske, socijalne, rehabilitacijske i ponajprije zdravstvene potrebe.

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: