Udruga Srce

Udruga osoba sa cerebralnom paralizom

Rođendan City Centera one uz jedinstvenu Severinu!

|

UZBUDLJIVI VIKEND • Objavljeno 15.10.2014. u 09:09 u Slobodnoj Dalmaciji

Rođendan City Centera one uz jedinstvenu Severinu!

Ovoga vikenda samo je jedno mjesto na kojem morate biti: od 17. do 19. listopada vaš City Center one Split je u slavljeničkom ruhu i priprema nezaboravan program za svoj rođendan! City časti sve svoje posjetitelje nezaboravnim koncertom. Pjevačica čije hitove znaju baš svi i čiji se nastupi dugo prepričavaju – Severina, proslavit će rođendan City Centera one spektakularnim koncertom za sve posjetitelje koji je na rasporedu 18. listopada od 20 sati. Severinin koncert prilika je za super provod cijele obitelji i brojnih prijatelja – zabavite se uz hitove ‘Dalmatinka’, ‘Uno Momento’, ‘Hurem’, ‘Brad Pitt’, Pogled ispod obrva’, ‘Italiana’ i brojne druge.

Rođendanski vikend iskoristite i za najbolji shopping jer su trgovine City Centera one pripremile super popuste, posebne ponude i akcije koje traju sva tri rođendanska dana. A shopping će proći bez stresa i žurbe jer City Center one u petak i subotu radi do 22 sata.

Rođendan obilježite i humanitarno: priključite se akciji ‘Šampanjac i torta za dobro djelo’ u kojoj ćete pomoći Udruzi osoba s cerebralnom paralizom Srce Split. Osladite se komadom rođendanske torte i okrijepite čašom šampanjca za samo 5 kuna – sav prihod bit će doniran ovoj Udruzi. Kroz program će vas voditi Marijana Batinić i Joško Bonači.

Djecu čeka raznovrsni program uz nagradne igre, slatka iznenađenja, face-painting, predstave, plesne nastupe i brojne druge zabavne aktivnosti.

Vidimo se na rođendanu City Centera one!

SPONZORIRANI ČLANAK

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: