Udruga Srce

Udruga osoba sa cerebralnom paralizom

Sudjelovanje na otvaranju nove podružnice CEDEPE Zagreb u Novom Jelkovcu

| 0 comments

U sklopu obilježavanja Nacionalnog dana osoba sa cerebralnom paralizom, Udruga Srce iz Splita sudjelovala je na svečanosti otvaranja nove podružnice CEDEPE Zagreb na lokaciji Novi Jelkovec. 

Otvaranje nove podružnice je put prema boljem i kvalitetnijem življenju osoba sa cerebralnom paralizom i njihovom jednakopravnom uključivanju u društvo. Ove godine je Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize dao podršku ovom projektu koji je put prema samostalnom življenju osoba sa cerebralnom paralizom.
Svakako je CEDEPE Zagreb primjer i drugim udrugama u ostvarivanju osnovnog cilja udruga a u suradnji sa svim instancama društva: omogućavanje samostalnog kvalitetnog življenja za osobe s invaliditetom.
Zahvaljujemo predsjednici CEDEPE-a Željki Janeš, djelatnicima, mamama, članovima udruge na susretljivosti i dobrom prijemu i samoj dobroj organizaciji obilježavanja Nacionalnog dana CP s velikom porukom o ravnopravnosti u društvu za osobe sa cerebralnom paralizom kao i za sve osobe sa invaliditetom.

Fotogaleriju događaja možete vidjeti ovdje.

Leave a Reply