Udruga Srce

Udruga osoba sa cerebralnom paralizom

Dojmovi s koncerta u Lori

|

Poštovani…svi iz ‘Srca’!

Od srca Vam čestitamo na iznimnom događaju i doživljaju, kojim ste nas sinoć uistinu oplemenili i obogatili!

Imali smo, moram priznati, čast i privilegiju biti među prisutnima u časničkom domu u Lori.

Ugradili ste, s ljubavlju, silan trud u svaki detalj i ‘ispričali priču’ koja će ostati zapisana u našem srcu na posebnom mjestu.

Toliko ljepote i nepatvorenosti silazilo je s pozornice i penjalo se red po red, sve do zadnjega, kao plima koja te prekriva, ali koje se ne bojiš. Naprotiv, ostaješ na mjestu i puštaš da te prelijeva i puni svojim dragim nanosom, zbog kojeg se osjećaš ushićeno i dotaknuto.
A pokoja suza plod je spomenute plime, čiji se miris i dodir osjeća i kada dođeš doma, pa sklopiš oči i blago se nasmiješiš, jer si dobio još jednu potvrdu da je radost moguća i kad se naoko čini da nema osobitu šansu…
Jer znaš da je radost, kao i ljubav, stvar srca, koje nalazi svoj prolaz kako bi se izrazilo, čak i kroz neke zatomljene predjele svoga bića.
Ili kroz okolnosti ovoga svijeta, koje mame da se čovjek preda, odustane od svega…

Sinoć bi bilo dobro da su se našli tamo i oni koji se nalaze na nekim ‘višim položajima’, koji se nalaze na putevima stremljenja za srećom fokusiranom samo na ono što najmanje obogaćuje – a to je novac.
Sreća i radost, naravno, nisu kategorije koje se ‘osiguravaju’ materijalnim. Novac pruža više mogućnosti, ali, dakako, ne i više istinskog zadovoljstva…

Toliko bismo htjeli izdvojiti ljudi, volontera, mladića i djevojaka, roditelja…jer nekima znamo imena, ali isto tako znamo da bismo zasigurno nekoga i izostavili, a to ne bismo željeli. Ovo sinoć plod je svih srčanih ruku zajedno.
Zato, još jednom, hvala Vam svima iz ‘Srca’ – od srca!

Sretno i neka Vas Bog i dalje blagoslivlja!

Dijana & Dražen Radman


Dragi Srčani! 🙂

Zahvaljujem Vam na prekokrasnom Koncertu u Lori !! Još uvijek su mi živi dojmovi- mladih pjevača i Vas volontera koji ste zasigurno vrijedno radili mjesecima.. Scenom se pronosila zarazna euforija, radost, ljubav i čistoća…širila se publikom, dlanovima, pjesmom…

Želim da znate da je izuzetno Vrijedno to što činite. U doba kad je, nažalost, dobra vijest- loša vijest, i kad se o ovakvim događajima piše malo i obično na zadnjim stranicama…želim Vam od srca poslati pozitivne misli, čestitke i podršku u ime mojih prijatelja koji su bili na koncertu, i u svoje ime..

Samo hrabro naprijed ! Trebaju nam takvi ljudi, takva energija ! Nadasve, treba Topline iz
Srca 🙂 !


27.11.2010 – Subota Koncert
PREDIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Oduševljen sammmmmmmmmmmmmmmmm
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAA

mario

Odgovori

%d blogeri kao ovaj: