Udruga Srce

Udruga osoba sa cerebralnom paralizom

Članovi udruge Srce pjesmom oduševili publiku na Gripama

|

Udruga osoba sa cerebralnom paralizom “Srce” iz Splita, održala je u nedjelju navečer u maloj dvorani na Gripama već četvrti samostalni koncert po redu.

Pred oko tisuću ljudi na Gripama članovi udruge održali su izuzetno dinamičan rock koncert što je naišlo na oduševljenje svih okupljenih. Od početka do kraja koncerta publika je pljeskom podržavala izvođače.

Tradicionalno, svaki je od članova Udruge uz pratnju benda, uživo izveo po jedan evergreen. članovi Udruge još jednom su dokazali istinitost one „Sve se može kad se hoće“ – samo treba napraviti dobar plan i udružiti snage!

Na pozornici su se članovima udruge, u različitim dijelovima koncerta, pridružili klapa Sveti Florijan, Siniša Vuco te Dean Clea (Osmi putnik). Odličan voditeljski posao odradili su član udruge Srce – Mario Kero zajedno s Jakšom Matošićem Navigatorom, koji su svojim dosjetkama više puta nasmijali publiku.

članovi Udruge zahvaljuju se svima koji su nazočili koncertu ili na bilo koji način doprinijeli ove hvale vrijednom projektu koji nije humanitarnog karaktera već služi edukaciji i osvješćivanju građana da su i osobe s cerebralnom paralizom kadre učiniti velike stvari uskprkos svim poteškoćama s kojima se susreću.

Nakon ovog vrlo uspješnog koncerta kojega su popratili brojni mediji u Udruzi ističu da nemaju puno vremena za odmor jer ih čeka nastavak rada na nekim već započetim projektima, ali i novima.

Pogledajte i foto galeriju koncerta na Gripama.

LEA RIGHI

Foto: Damira Kalajžić, Marijo Bašić, Tonći Biočić

 

Objavljeno: 28.11.2011, DalmacijaNews

Odgovori