Društveno korisno učenje, učenje uz iskustvo na razini suradnje Ekonomskog fakulteta i OCD-a.

Studenti Ivan Lozić, Lara Svaguša, Ana-Marija Janković-Miloš i Sara Giljanović, u sklopu Stručne prakse-društveno korisno učenje (SP-DKU) radili su na projektima za udruge Srce i Moje dijete Solin.
Izrada promidžbenog letka, analiza marketinške komunikacije udruge, promidžba novog logotipa, obilježavanje Nacionalnog dana osoba s cerebralnom paralizom, neke su od aktivnosti koje su zajedničkim snagama osmislili i sproveli u djelo.
Kolegij su uspješno položili pod mentorstvom prof.Daše Dragnić s EFST-a te Nedjeljke Nakić i Ljubice Milković, mentorica iz udruga.
Želiš i ti spojiti teoriju s praksom na korist društva?
Ako si student/ica zadnje godine preddiplomskog, stručnog, diplomskog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija na Ekonomskom fakultetu u Splitu, upiši izborni kolegij Stručna praksa-DKU, u sklopu kojeg možeš izabrati udrugu u kojoj ćeš sudjelovati u programu DKU!
Izborni predmet “Stručna praksa – društveno korisno učenje (DKU)” za akademsku godinu 2020./2021. se upisuje kroz predupise u višu godinu studija. Predupisi se otvaraju nakon 25.rujna 2020.godine.

You may also like...

%d blogeri kao ovaj: